Az Ön kosara üres.

Próbálja ki a

Spokey Trey fitneszkesztyűk

Trey fitneszkesztyűk Spokey
Photos
  • Videók
  • Képek
Trey fitneszkesztyűk Spokey
Spokey Trey fitneszkesztyűk

SKU: 99-1000034960

A Spokey Trey fitneszkesztyűk ujjatlan edzőkesztyűk. Ez az edzések egyik legkedveltebb és legelterjedtebb kesztyűtípusa, amelyet elsősorban súlyemeléshez használnak.

Spokey Trey fitneszkesztyűk

* Kötelező mezők

Feladó 4 490 Ft
Kérjük, hívjon minket: 061-452-5118
Termék részletei

Edzz magabiztosan a Spokey Trey fitneszkesztyűkkel!

Az ujjatlan Spokey Trey edzőkesztyűk biztos fogást nyújtanak, így megakadályozzák, hogy a rúd vagy a tárcsák kicsússzanak a kezeidből. Emellett pedig védik tenyeredet a horzsolásoktól.

A Spokey Trey fitneszkesztyűket rugalmas pánttal és erős tépőzárral rögzítheted a csuklódhoz.

A Spokey Trey fitneszkesztyűk legfontosabb előnyei:

Védelem

A súlyemelés közben viselt kesztyűk óvják kezedet és ízületeidet. A kesztyű párnázása elnyeli az ütődéseket és tehermentesíti a kézfelületet. Megakadályozza a vízhólyagok és bőrkeményedések kialakulását, amelyek érdessé teszik a tenyeret. Edzőkesztyűkkel elkerülheted a csuklósérüléseket is.

Fogásbiztonság

Hozzájárulnak, hogy biztosabb fogással emeld fel a súlyokat. Egy intenzív edzés alatt kezeid izzadhatnak, ezáltal bőröd síkossá és csúszóssá válhat. Az edzőkesztyűk felszívják a bőrön képződött nedvességet és a kesztyű anyagától függően biztosabbá és biztonságosabbá teszik a súlyemelést.

Kényelem

Az edzőkesztyűk nyújtotta védelemnek köszönhetően komfortosabbá válik az erőkifejtés, ami jobb teljesítményt tesz lehetővé, hiszen nem kell a kezeidben keletkezett érzetekre figyelned. A súlyemelőrudakba vésett jelzés és a fogásnak kijelölt hely sokszor érdes felületű, ami kényelmetlenséget okoz súlyemelés közben. Az edzőkesztyűk azonban még ezeken a helyeken is kényelmes fogást biztosítanak számodra. Mivel a kesztyűk elvezetik a tenyéren képződött verejtéket, szárazon tartják a a kezeidet.

További információk

A kesztyű anyaga óvja a kezeket, megakadályozza a súlyok megcsúszását és folyamatos szellőzést biztosít. A puha, habból készült, belső párnázás véd a horzsolások és a bőr kidörzsölődése ellen. A rugalmas csuklópánt biztos rögzítést tesz lehetővé és extra védelmet nyújt. Kényelmes használat, gyors és egyszerű levétel FELHASZNÁLÁSI CÉL Edzőterembe és fitnesztevékenységekhez TECHNIKAI JELLEMZŐK Anyag: 65% bőr 30% poliészter 5% hab Széles csuklópánt Méret: M, L és XL

Technikai információ
Anyag hab, poliészter, valódi bőr
Kiegészítő jellemzők széles mandzsetta
Súly 0,15 kg

Vásárlók véleményei 0 vélemény

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

 
1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Értékelés