Az Ön kosara üres.

Próbálja ki a

Robust Astra elliptikus tréner

Astra
Photos
  • Videók
  • Képek
Astra
Robust Astra elliptikus tréner

ID: 104389317| SKU: 1000069143

A Robust Astra elliptikus gépet különleges formatervezése teszi első látásra is lenyűgözővé.  A fix kapaszkodó karba épitett szenzoros kézi pulzusmérő segítségével a felhasználó folymatosan nyomon követheti a pulzus értékét az edzés során.

Rendelje meg most ingyenes szállítással!
79 999 Ft
Ingyenes szállítás
Kérjük, hívjon minket: 061-452-5118
Termék részletei

A család kedvenc fitneszgépe

A Robust Crosstrainer Astra elliptikus trénerrel edzettségi szinttől függetlenül hajthatsz végre vérkeringést javító, egészségvédő edzéseket. A család bármely tagja használhatja ezt a nagyszerű gépet, ami mind állóképesség-növelésre, mind pedig rehabilitációra is kiváló.

A Robust Astra elliptikus gépet különleges formatervezése teszi első látásra is lenyűgözővé.  A fix kapaszkodó karba épitett szenzoros kézi pulzusmérő segítségével a felhasználó folymatosan nyomon követheti a pulzus értékét az edzés során. Az elliptikus mozgás pontos másolata a futómozgásnak, ám kíméli az ízületeket. Az elliptikus trénert gyakran használják fizikoterápiás, rehabilitációs célokra, mert biztonságos és hatásos. A Robust Crosstrainer Astra minden korosztálynak és minden edzettségi szinthez megfelelő, a gépen végzett mozgás könnyen elsajátítható és egyszerűen végrehajtható.

  • Az elliptikus tréner a test minden nagyobb izomcsoportját aktiválja, és nemcsak a láb, de a has izmait is kiválóan lehet vele erősíteni.
  • Az állítható kapaszkodók a karokat is folyamatosan mozgásban tartják, aminek köszönhetően a felsőtest izmai is szépen formálódnak a rendszeresen végzett edzések hatására.
  • Ha egy teljes testet megmozgató edzésformára vágysz, akkor egy elliptikus trénerre van szükséged.
  • Jelentősen hozzájárul: az érrendszer fitten tartásához, az anyagcsere felpörgetéséhez, az izomtónus fejlesztéséhez, a sikeres zsírégetéshez, ráadásul messze űzi a stresszt is, ezáltal megelőzhető a depresszió és a szorongás.

Kompakt és kényelmes, bármilyen modern otthonban elfér. Rengeteg testreszabási lehetőséget kínál, így minden testtípushoz beállítható.

A Robust Crosstrainer Astra alkalmazkodik az Ön idejéhez, testalkatához, edzettségi szintjéhez, napirendjéhez, és minden segítséget megad ahhoz, hogy az edzéshez kitűzött céljaid elérd.

  • A könnyen olvasható LCD monitoron nyomonkövetheted edzésedet. Komputerének és pulzusmérő rendszerének köszönhetően a Robust Impact elliptikus tréner pontos visszajelzést nyújt az edzésmunkát leginkább meghatározó paraméterekről.
  • A mozgás biztonságáról és a sérülésmentes edzésről a csúszásmentes lábtartók gondoskodnak.
  • A gép működés közben csendes és zajtalan, így akkor sem zavarod családtagjaid, ha éppen olvasnak vagy tévét néznek, miközben ugyanabban a szobában edzel.
Technikai információ
A kijelző funkciói idő, kalóriák, kézi pulzus, odométer, sebesség, távolság
Ellenállás 8 levels
Fékrendszer mágneses
Kiegészítő jellemzők Beépített kézi pulzusmérő, csúszásgátló pedálok, állítható pedálszíjak, csendes szíjhajtás, padlószint-kiegyenlítés
Lendkerék mérete 5 kg
Max. terhelhetőség 110 kg
Sebességtartomány 0.00~99.99km
Szállítókerekek Igen
Súly 38 kg

Vásárlók véleményei 0 vélemény

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

 
1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Értékelés