Az Ön kosara üres.

Próbálja ki a

Gymbit Wonder Core Smart Twist Board

Wonder Core Smart Twist Board Gymbit
Photos
  • Videók
  • Képek
Wonder Core Smart Twist Board Gymbit Wonder Core Smart Twist Board Gymbit Wonder Core Smart Twist Board Gymbit Wonder Core Smart Twist Board Gymbit Wonder Core Smart Twist Board Gymbit Wonder Core Smart Twist Board Gymbit Wonder Core Smart Twist Board Gymbit Wonder Core Smart Twist Board Gymbit Wonder Core Smart Twist Board Gymbit Wonder Core Smart Twist Board Gymbit Wonder Core Smart Twist Board Gymbit Wonder Core Smart Twist Board Gymbit Wonder Core Smart Twist Board Gymbit
Gymbit Wonder Core Smart Twist Board

ID: 105311173 | SKU: 1000077722

A Wonder Core Smart Twist Board használatával felsőtested tonizáltabb lesz, oldalsó törzsizmaid pedig látványosan formásabbá válnak. Ez a hatékony edzőeszköz többféle szögben és változatos mozgással készteti az izmokat összehúzódásra, ezért hatásos izomstimulációt és izomnövekedést okoz. A Gymbit Wonder Core tökéletes tartozéka.

Gymbit Wonder Core Smart Twist Board
9 999 Ft
Kérjük, hívjon minket: 061-452-5118
Termék részletei

Az edzett és izmos test új titka

Hozz ki még többet a Wonder Core Smarttal végzett edzéseidből a Twist Board segítségével! A különbség hamarosan szembetűnővé válik, és nem csak hasizmaid mérete és alakja lesz látványosabb, de fel kell készülnöd a környezetedből érkező kérdésre is: Milyen titkos edzésmódszerrel érted el ezt az eredményt?

Célzott edzés a ferde hasizom fejlesztéséhez

A Live Active Gymbit Wonder Core Smart Twist Board olyan izomcsoportokat dolgoztat meg hatékonyan, amelyeket a hagyományos gyakorlatok nem stimulálnak. Sok ember a talajgyakorlatokra koncentrál, és a bordás hasfal elérése érdekében tett erőfeszítései közben gyakran megfeledkezik a ferde hasizmai edzéséről.

A látványosan izmos és karcsú derék titka

A Smart Twist Board nagyszerűsége abban rejlik, hogy számtalan szögben és mozgásirányban használhatod, így változatos mozgással készteti az izmokat összehúzódásra, ami hatásos izomstimulációt és izomnövekedést okoz a gyakran elhanyagolt izomcsoportoknál is. Az eredmény egy szépen formált ferde hasizom, ami az egész törzset erősebbé és vonzóbbá teszi.

Segíti a rendszeres hasizomerősítést

A Gymbit Wonder Core Smart Twist Board az a régóta várt, tökéletes kiegészítő, amellyel könnyen és hatékonyan érheted el a magad elé kitűzött izomerősítési célokat. A bordás hasizom, az erős törzsizom és az ívelt derék számodra is elérhető!

Fokozza az ízületek egészségét biztosító rugalmasságot

A Smart Twist Board minden irányban könnyű elfordulást biztosít, így az egész test számára nagyobb rugalmasságot és könnyebb mozgást tesz lehetővé az ízületek terhelése nélkül. Ha a lábaidat is bevonod az elfordulások során, több energiát használsz fel, nagyobb teljesítményt érsz el, és gyorsabban fogyhatsz.

A Gymbit Wonder Core Smart-Twist Board rendszeres használatával:

  • Tonizáltabb törzsizmokat dolgozhatsz ki.
  • Hatékonyabbá teheted a szokásos edzésprogramodat.
  • Koncentráltabban dolgoztathatod meg a gyakran elhanyagolt ferde hasizmokat.
  • Megerősítheted a has- és lábizmaidat.
  • Izmos és bordás hasfalat fejleszthetsz.
  • Gyorsabban és könnyebben fogyhatsz.

Kompakt, egyszerű és nagyszerű

A Gymbit Wonder Core Smart-Twist kompakt kialakítású, emellett egyszerűen használható, és nem igényel összeszerelést. Maximális terhelhetőség: 90 kg

Vásárlók véleményei 0 vélemény

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

 
1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Értékelés